vineri, 18 ianuarie 2013

Paper Man - Excelent!

Am revazut acum pe Digifilm(bravo!) pentru a 2-3 oara(anul trecut l-am vazut prima data) acest film, si de fiecare data am zis data asta e un film excelent:

Paper Man

Rating:  *** Excelent
Categoria: comedie, drama


IMDB + Trailer
http://www.imdb.com/title/tt0437405/ 
In film e vorba de un scriitor iesit din forma, ratat cu care nu-si gaseste identitatea in nimic si refugita la o casa de vacanta sa scrie leaga o prietenie cu o adolescenta. Ca de obiecei o astfel de relatie ofera prilejul unui film de a dezvolta cele mai variate subiecte de dicutie si de relationare. Mai mult nu va zic.....

...decat ca a fost dezvoltat de Sundance Institute, ca e plin de actori celebri(mai exact vreo 4-5)care joaca excelent mai ales Jefj Daniels si Emma Stone(sa fiti atenti la ea e de mare perspectiva, de fapt de cand am vazut filmul asta a devenit destul de celebra). Desi IMDB-ul e mai zgarcit cu nota(mai ales ca a fost notat mai mult de critici si user avizati) si in plus nu are premii(nu prea putea sa-i dea Sundance-ul premii ca ei l-au produs!!!) dar e film excelent!!!! Scenariu, imagine, joc, regie tot e foarte foarte bun, merita neaparat vazut cine vrea sa vada un film inteligent, foarte independent, si de... culmea....film de autor de cuplu sot si sotie! Ah si e regie si scenariu de debut a celor doi!! Deci ca de obicei o reteta buna de film bun, nealterat de Hollywood!

Neaparat sa va uitat la el!

by Cinefilutzu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu